Vopsea semipermanenta roz

  Rezultate 1 - 14 din 14.
  Afiseaza #

    

   Vopsea semipermanenta roz

   Cauti o vopsea de par roz, care sa reziste doar o anumita perioada de timp? Atunci vopseaua semipermanenta este varianta potrivita pentru nevoile tale. Vopseste-ti parul in culori vibrate, care se inlatura in scurt timp, deoarece se decoloreaza gradat dupa fiecare spalare. Poti gasi pe site-ul nostru mai multe tipuri de vopsele semipermanente roz de la diferiti producatori consacrati printre care Manic Panic, Crazy Color sau Stargazer. 

    

    

   Vopseste parul in nuanta dorita de roz, semipermanent

   Vopseaua roz intr-o nuanta aprinsa si cat mai evidenta este ideala pentru cei care isi doresc sa iasa in evidenta in viata de zi cu zi ori la diferite evenimente speciale. Se poate folosi atat de catre femei, cat si de catre barbati. Mai mult, aceasta culoare de vopsea semipermanenta roz te va ajuta sa iesi in evidenta, avand totodata o formula vegana. O vopsea prietenoasa cu parul tau, ce te va face sa o folosesti de mai multe ori, de cate ori ai nevoie sa iti aduci la viata culoarea ta preferata pe parul tau.

    

   De ce roz, de ce vopsea semipermanenta roz

   Roz este o culoare ce emana energie, optimism si, de ce nu, copilarie si bomboane. Vopseaua semipermanenta roz te poate ajuta sa creezi o imagine asa cum iti doresti, fiind ideala pentru cei care iubesc multitudinea de culori si isi doresc sa expuna asta chiar si pe parul lor. Avantajul unei astfel de vopsele consta in faptul ca nu este permanenta, astfel ca vei putea sa o inlaturi de pe par destul de rapid. Ulterior, poti sa te vopsesti din nou cu roz, oricand doresti. 

    

   Vezi mai sus toate vopselele semipermanente roz ↑

    

   Descopera o vopsea de par semipermanenta colorata, care te face sa te bucuri de parul tau si iti creaza astfel o stare de spirit aparte, de veselie si optimism. Pentru ca nu este daunatoare parului se poate sa o folosesti ori de cate ori ai nevoie.