Vopsea semipermanenta verde

  Rezultate 1 - 22 din 22.
  Afiseaza #

    

   Vopsea semipermanenta verde

   Daca esti in cautarea unei culori indraznete pentru par, trebuie sa incerci vopseaua semipermaneta verde. Este un must-have pentru orice femeie sau barbat care doreste sa testeze temporar o culoare inedita pentru par.

    

   Verde vibrant temporar

   Cu o vopsea semipermanenta verde iti poti schimba temporar culoarea parului. Astfel, poti incerca si aceasta nuanta superba si rebela pentru a vedea cum iti sta.

   Culoarea dureaza intre 5 si 30 de spalari, in functie de tipul de par si de rutina de ingrijire. Dupa fiecare spalare, nuanta isi diminueaza intensitatea, dar, pentru a o mentine, se poate reaplica in combinatie cu balsamul. Se recomanda se se aplice pe parul proaspat spalat si uscat.

    

    

   De ce merita sa incerci vopseaua semipermanenta verde

   • Vopseaua semipermanenta verde este solutia ideala pentru cei care cauta un look nou, vibrant si inedit, fara a apela la solutii radicale. Acest tip de vopsea se poate utiliza pe toate nuantele de par, dar este mult mai intensa pe parul blond, gri sau alb.
   • Cu vopseaua semipermanenta verde, in numai cateva minute poti aduce un plus de culoare si inedit aspectului tau, iesind din anonimat cu o culoare atragatoare si vibranta.  
   • Intrucat nu contine amoniac, ci doar un procent minim de peroxid, vopseaua semipermanenta verde este cat se poate de blanda cu firul de par.
   • Combinata cu balsam, va face ca parul sa devina mai stralucitor si mai matasos.
   • Pentru ca este temporara, vopseaua semipermanenta verde isi va schimba nuanta dupa fiecare spalare.
   • Chiar daca aceasta culoare este inedita, evidentierile sunt delicate si pastreaza un aspect natural.  

    

   Vezi mai sus toate vopselele semipermanente verzi ↑

    

   Cat dureaza aceasta vopsea

   Vopseaua semipermanenta verde poate dura pana la sase saptamani. Cu cat te vei spala mai des pe cap, cu atat se va diminua mai repede. Nuanta isi va pierde treptat din intensitate, pana va mai fi deloc vizibila.

   Pentru un look vibrant si atragator, incearca si tu vopseaua semipermanenta verde!