Termeni si conditii

Pretul

Pretul final platit de client este format din pretul produselor + cheltuielile de transport. Cheltuielile de transport apar pe site separat, inainte de finalizarea comenzii. Toate preturile sunt exprimate in lei si contin TVA.

Comanda

Clientul este obligat sa furnizeze date de contact corecte, pentru ca Bestial Records sa poata trimite comanda la adresa corecta. In cazul unor erori datorate clientului, acesta raspunde pentru intarzierea livrarii sau nelivrarea comenzii. Bestial.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat de catre client.
Prin finalizarea comenzii, clientul declara in mod expres ca este de acord ca un reprezentant  bestial.ro sa il contacteze prin orice mijloace (telefon/e-mail) pentru confirmarea comenzii.
In cazul in care comanda contine doar produse din stoc, aceasta va fi expediata in 1 maxim 2 zile lucratoare.
Bestial.ro poate refuza o comanda in urma unei notificari prealabile a clientului  , fara a exista obligatii intre parti si fara ca clientul sa poata pretinde daune, in una din situatiile urmatoare:
Date incorecte sau incomplete ale clientului, si imposibilitatea ca acesta sa poata fi contactat pentru a corecta sau completa aceste date.
Activitatea clientului poate produce daune site-ului bestial.ro

Livrari anterioare esuate din vina clientului

In cazul in care un produs comandat de client nu poate fi livrat de bestial.ro , ne obligam sa anuntam clientul de acest lucru, si in cazul in care clientul a achitat in avans produsul ne obligam ca in termen de 14 zile sa returnam contravaloarea acelui produs.
Clientul poate modifica o comanda (de exemplu modificarea cantitatii, a marimii in cazul tricourilor, a adresei, numarului de telefon pentru contact, etc) doar pana in momentul in care a fost contactat de un operator bestial.ro si a confirmat comanda. Dupa confirmare, comanda nu se mai poate anula sau modifica.

Garantie

Bestial.ro acorda o garantie de 30 de zile pentru produsele cumparate de pe site. Pentru a beneficia de garantie, clientul are urmatoarele obligatii:
Produsul sa fi fost cumparat de pe bestial.ro si folosit numai in scopul in care a fost conceput
Sa respecte instructiunile de folosire si intretinere

Politica de retur

Conform O.U.G 34/2014 produsele cumparate de le site-ul nostru se pot returna in aceeasi stare in care au fost receptionate (nepurtate, nefolosite), in termen de 30 de zile de la achizitionare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv.

Adresa retur: Bestial Records, bv Cetatii 19A, 300389 Timisoara.

Inainte de a face un retur, va rugam sa ne contactati pe mail sau telefon pentru a ne comunica daca doriti alte produse (sau alta marime la produsul comandat) sau doriti returnarea banilor.
Va rugam nu trimiteti coletele cu ramburs! Vom returna banii in contul pe care ni-l specificati.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.