Vopsea semipermanenta albastra

  Rezultate 1 - 29 din 29.
  Afiseaza #

    

   Vopsea semipermanenta albastra

   Esti pasionat de vopsirea in culori vii a parului si doresti sa incerci si o nuanta de albastru? Vopseaua semipermanenta reprezinta alegerea potrivita atunci cand ai nevoie doar de un ton de culoare pe o perioada scurta de timp. Descopera nuantele de albastru pe care le avem pe site-ul nostru si alege sa comanzi o vopsea semipermanenta prietenoasa cu parul tau.

    

    

   Avantajele folosirii unei vopsele semipermanente albastre

   De ce sa alegi o vopsea semipermanenta in locul celei permanente? Deoarece acest tip de vopsea poate fi folosit pe o perioada scurta de timp, nu sta pe par pentru foarte mult timp si iese pe parcursul fiecarei spalari. Oricine isi doreste sa foloseasca o culoare mai nonconformista pentru parul sau trebuie sa aleaga o vopsea semipermanenta. Acest lucru este valabil si in cazul parului albastru, atunci cand ai nevoie de o schimbare radicala de look, dar nu permanenta.

   Un alt avantaj important se refera la faptul ca majoritatea produselor sunt vegane si netestate pe animale. Un produs ideal pentru cei care vor sa protejeze mediul si parul de substante nocive si care nu doresc o schimbare permanenta radicala.

    

   Vezi mai sus toate vopselele semipermanente albastre ↑

    

   Idei pentru a vopsi parul cu vopsea semipermanenta albastra

   Pentru a-ti vopsi parul in diferite nuante nu ai nevoie decat de un eveniment special precum un concert sau pur si simplu poti sa nu ai nevoie de un motiv bine intemeiat. Poti alege sa folosesti o vopsea semipermanenta albastra in weekend ori in concediu, pe scurt, in timpul tau liber. Totodata poate fi si jobul cel care sa iti solicite schimbarea permanenta a culorii parului. Alege o vopsea de par semipermanenta in diferite nuante la preturi atractive!