Vopsea semipermanenta Crazy Color

Rezultate 1 - 30 din 39.
Afiseaza #

 

Vopsea semipermanenta Crazy Color

Daca iti place ideea unui makeover crazy pentru par, distractiva si de scurta durata, ia in considerare vopseaua semipermanenta Crazy Color. Aceasta este un vis devenit realitate pentru cei care vor un look nou, interesant si fascinant, fara implicatii pe termen lung.

Culoarea dureaza intre patru si sase saptamani, diminuandu-si intensitatea dupa fiecare spalare. Si, pentru ca este o vopsea blanda cu firul de par, se poate reaplica fara probleme, ori de cate ori doresti. Astfel, poti mentine culoarea initiala sau poti incerca nuante noi.

 

 

Incearca si tu ceva indraznet - vopseaua semipermanenta Crazy Color

Daca te intrebi cum ti-ar sta cu parul in nuante vibrante si tineresti, poti vedea in numai cateva minute. Vopseaua semipermanenta Crazy Color se poate aplica pe parul uscat si se fixeaza in doar 30 de minute.

Pentru ca nu contine amoniac si nu necesita peroxid, nu afecteaza firul de par si poate fi utilizata oride cate ori doresti. Va da vibratii incredibile oricarei culori de par si va arata fascinant pe parul blond, gri sau alb.

 

Tendinte moderne in nuante fascinante

Vopseaua semipermanenta Crazy Color este o solutie revolutionara pentru a schimba culoarea parului si a te exprima creativ. Cu aceasta nuanta vei atrage toate privirile si vei trezi interesul celor din jur.

Datorita acestei vopsele in nuante fascinante iti poti schimba culoarea parului pe termen scurt, intr-un mod rebel si inedit.

 

Vezi mai sus toate vopselele semipermanente Crazy Color ↑

 

Solutii temporare pentru parul tau pentru o stare de spirit vibranta

Cu vopseaua semipermanenta Crazy Color iti poti schimba in mai putin de 30 de minute culoarea parului. Este asemeni unui machiaj vibrant care va da un plus de stralucire look-ului tau la un concert, o petrecere sau o iesire pe scena.

Usor de aplicat si blanda cu parul, vopseaua semipermanenta Crazy Color isi va pierde intensitatea dupa fiecare spalare, disparand firesc in mai putin de o luna.