Tricouri Slipknot

  Rezultate 1 - 11 din 11.
  Afiseaza #

    

   Tricouri Slipknot – tricouri rock pentru pasionatii de trupe metal

   Tricourile Slipknot disponibile pe site-ul nostru sunt ideale pentru toti cei pasionati de trupa americana de metal, renumita in intreaga lume. Modelele de pe aceste tricouri sunt concepute atat cu semnul lor, cu numele formatiei, cat si cu fetele membrilor trupei rock. Aceste articole vestimentare sunt imprimate astfel incat sa fie pe placul fanilor acestei formatii si pentru a fi purtate la concerte sau diferite evenimente rock.

    

   Tricou Slipknot barbati

   Un tricou Slipknot de barbati se potriveste perfect pentru cei care iubesc muzica rock si, in special, aceasta formatie. Pentru ca modelele concepute pe tricouri sunt deosebite, chiar si cei care nu au auzit de aceasta formatie vor dori sa achizitioneze unul. Toate tricourile sunt concepute 100% din bumbac, se spala usor si se pot purta de mai multe ori la diferite evenimente rock importante.

    

   Tricouri Slipknot de calitate


   Tricourile Slipknot de pe Bestial.ro sunt de calitate, au preturi accesibile si se pot comanda usor. Acestea sunt imprimate prin serigrafie cu numele formatiei preferate, dar si cu membrii formatiei si sunt ideale pentru toti fanii acestei trupe rock.

    

   Vrei sa faci cadou un tricou Slipknot?


   Tricourile Slipknot au modele si culori variate si pot fi daruite atat barbatilor, cat si femeilor. Cei care indragesc aceasta trupa americana de metal vor fi incantati si impresionati sa primeasca drept cadou un tricou Slipknot. Nu trebuie decat sa stii marimea prietenului tau si sa comanzi exact produsul dorit in functie de aceasta.

    

   Vezi mai sus toate tricourile Slipknot ↑

    

   Alege un tricou Slipknot daca esti pasionat de muzica rock!


   Comanda rapid un tricou Slipknot de pe site-ul nostru in functie de modelul dorit. In aceeasi comanda poti adauga si alte tricouri cu modele deosebite. Alege sa porti un articol vestimentar cu trupa ta rock favorita sau sa il daruiesti unul prietenului tau cel mai bun!