Sange Satanic (editia a IIIa) - Cristina Nemerovschi (Editura Herg Benet)

34 00 Lei

(Pretul include TVA)
Disponibilitate: Indisponibil (0 bucati)
Cod: 29948
Produsul Sange Satanic (editia a IIIa) - Cristina Nemerovschi (Editura Herg Benet) lipseste momentan din stoc, insa il putem aduce la comanda pentru dumneavoastra. Completati formularul de mai jos iar noi va vom scrie in cel mai scurt timp in cit timp il putem aduce. Daca sunteti de acord cu termenul de livrare vom inregistra comanda.
Nume si prenume
Adresa de email
Telefon
Adresa
Versiune dorita Sange Satanic (editia a IIIa) - Cristina Nemerovschi (Editura Herg Benet)
Cantitatea dorita

  
“Pană la urmă, toţi ar trebui să avem sange satanic, dacă asta e antidotul la uluitoarea, nesfarşita prostie omenească. Romanul Cristinei e un obuz gata să explodeze in capul tuturor celor cu gusturi proaste şi al ignoranţilor. Un roman atat de viu, de actual, in care disperarea in faţa umanităţii ratate se exprimă printr-un umor mortal. Inteligenţă, viteză, vocabular verde, autentic. Citind, iţi aduci aminte că mare parte dintre cei care și-au dat viaţa la Revoluţie au fost rockeri. Critică nemiloasă şi zurlie, cartea mai este şi un imn inchinat naivităţilor şi entuziasmelor adolescentine. Niciodată clişeistică, exprimarea este spectaculoasă. Asemenea unui skijet, aş zice, dacă nu aş uri tot ce ţine de tehnică. Sange satanic este un manual de igienă a creierului in timpuri cand capetele majorităţii bolborosesc de toxine şi slănină. Toţi ne regăsim intre pagini – de la manelişti, pană la babele din troleu, sau indrăgostiţii cinici sub clar de lună.” (Felix Nicolau)

“Sange satanic e o carte excepţional scrisă, care nu seamănă cu nimic! Cristina Nemerovschi iese din clişeele scrisului şi creează o viziune epică atat de convingătoare, incat, citind-o, te simţi imediat contaminat de aventura adolescenţei răzvrătite.” (Doina Ruști)

“Adevăratul “Trainspottin’” aici e de căutat. Dacă Dostoievski s-ar fi intalnit cu Irvine Welsh ar fi putut pune de-o coproducţie, iar un tanăr Tarantino s-ar fi apucat s-o demoleze prin ecranizare!” (Dan-Silviu Boerescu)

"Romanul e bine scris, limbajul e viu și necenzurat, atmosfera bahică și anti-socială este credibilă și i se potrivește perfect personajului. O carte care se citește ușor și cu interes, care acoperă o plajă mare și lberă, cum nu prea mai e cea de la Vama Veche, unde ajung - firesc - personajele cărții, restul acțiunii avand loc la București, adică aici și acum" (Mihail Vakulovski)
Synopsis

"Ascult black metal, sunt ateu, lumea mă crede satanist, sunt bisexual, mizantrop, uneori doar misogin, scriu o carte, beau in fiecare zi şi mă droghez in fiecare săptămană"

Personajul principal al romanului trăieşte o dublă poveste de dragoste: Am un iubit, B, şi o iubită, R. In acest threesome este atrasă pe parcurs şi D., o adolescentă de 14 ani, sora lui R. Totul se desfăşoară pe un fundal haotic, pe care se profilează moartea, sinuciderea, fără a şti in unele momente unde se termină realitatea şi unde incepe nebunia.

Mizantropie, droguri, moarte, chefuri sălbatice, ură, cimitire, alcool, popi, boală, metal, rockotecă, sex cu părinţii, depresie, umor negru, sado-masochism, izolare, crimă, animale ciudate care iţi apar in somn… Ce culoare au experienţele unui nihilist din 2010? Dacă ar fi trăit in lumea lui M., ar fi purtat Stavroghin brăţări cu ţepi şi cruci intoarse? Ar fi dormit Holden Caulfield, beat, pe băncile celei mai true bodegi? Ar fi ucis Maldoror corporatiştii şi vedetele Tv, după care s-ar fi băgat la headbanging pe Cannibal Corpse?

Dacă nu vă este teamă de introspecţii demonice in nopţi gri la capătul cărora fiinţa ar putea pierde toată familiaritatea ce o defineşte, păşiţi cu incredere in lumea intunecată din Singe satanic. Veţi avea noroc şi veţi găsi calea de intoarcere, sau…?

Comentarii recente:


Nu a fost adaugat inca niciun comentariu


Adauga comentariu: Pentru a putea posta un comentariu, trebuie sa fiti autentificat ca utilizator Bestial.ro

Autentificare  Ai uitat parola?

Nu aveti inca un cont pe Bestial.ro?
Inregistrare

Livrarea se poate face

 

  • Prin Cargus (taxe 14 lei) - livrare în 1-2 zile lucrătoare
  • Prin Fan Courier (taxa 14 lei) – livrare în 1-2 zile lucrătoare
  • Prin DPD Curier (taxa 18 lei) - livrare în 1-2 zile lucrătoare
  • Direct în magazin (taxă 0 lei) – pentru clienții care pot veni la magazin după produse
  • Livrare in Timisoara (taxa 5 lei)- in aceeasi zi pentru comenzile facute pana in ora 13
  • Livrare prin posta (taxa 17 lei) -  livrare in 2-3 zile lucratoare

In caz ca alegeti plata cu cardul, transportul costa 11 lei prin Cargus si Fan Courier, 18 lei prin DPD si 10 lei prin posta.

După ce ați finalizat comanda noi vă contactăm cât de rapid posibil (în timpul programului de lucru). După ce confirmați comanda, vom trimite coletul după cum ați specificat (Cargus, DPD, Fan Courier , posta iar pentru clienții din Timișoara comanda se poate ridica din magazin sau o aducem noi).

Comenzile făcute în zilele lucrătoare de luni până vineri până la ora 12 se trimit în aceeași zi.  Cele făcute după ora 12 se trimit in a doua zi lucrătoare.

Plata se poate face :

- la primirea coletului (sistem ramburs)

- cu cardul (la finalizarea comenzii)