Bestial Records Home
Cosul de cumparaturi 0 produse in cos
 Produse in stoc: 12841
CautareProdus

cautare avansata
Catalog Online
Accesorii
Alchemy Gothic
Bijuterii
Bioworld
Body Jewellery
Choices Jewellery / Funtasie Collection
Cosmetice Stargazer
Echipament Militar
English Fashion
EVERYTHING MUST GO
Flaming Industries
FUN/OFFENSIVE
Imbracaminte
Imbracaminte Dark Star
Imbracaminte Evil Clothing
Incaltaminte
JHN
Living Dead Souls
Macedonia Italy
Muzică
Newrock
OFERTE SPECIALE
Publicatii
Pyramid
Razamataz
Rebel County - Mobtown Chicago
Reduceri
SHARK
Spiral
Tricouri cu formatii rock
Tricouri/Hanorace neimprimate
VKG
Vopsele de par CRAZY COLOR
Vopsele de par MANIC PANIC
Vopsele de par STARGAZER
Newsletter Aboneaza-te pentru a primi mailuri cu ultimele noutati:
Dezabonare newsletter


Days of Confusion a lansat "Memories From My Future Lives"

Days of Confusion a lansat "Memories From My Future Lives"
Trupa bucuresteana de modern progressive metal/djent, Days of Confusion, lanseaza astazi, 14 noiembrie, single-ul si videoclipul Memories From My Future Lives. 

Premiera live a piesei Memories From My Future Lives a avut loc pe 29 octombrie, in cadrul concertului de lansare a noului album Vita de Vie - Sase (+), de la Arenele Romane, unde Days of Confusion a participat ca invitat special. Tot atunci fanii Days of Confusion au putut vedea pentru prima data videoclipul noului single care astazi se lanseaza pe canalul de VEVO Days of Confusion.  

Memories From My Future Lives este cel de-al patrulea single de pe primul album Days of Confusion, ce urmeaza sa se lanseze in februarie 2017. 

“Ultimul nostru material este povestea unei calatorii. Poate fi vorba de calatoria pe care o face constiinta fiecaruia dintre noi, deoarece cu totii avem parte de intalniri ce pot fi puternic simbolice. Personaje – tentatii care testeaza la maxim resursele fiintei noastre. Experiente profund traumatice, care insa, la sfarsit ne pot lasa cu mai multa lumina. Odata ajunsa aproape de final, constiinta  accepta ca trebuie sa mearga mai departe, parasind corpul fizic, urmand probabil sa renasca intr-o alta forma, in alt ciclu, in alta poveste. Ce iubim noi la Memories From My Future Lives este faptul ca pune in act un motiv central Days of Confusion. Eu interpretez fie constiinta in videoclip, fie muzica, alaturi de colegii mei – dar amandoua reprezinta o invitatie adresata voua. O invitatie la oglindire in povestile si trairea noastra artistica.”  spune Cosmin Lupu, vocal si chitarist Days of Confusion.

Reprezentarea grafica oficiala a conceptului a fost realizata de pictorul roman Matei Serban Sandu. Simbolistica vizuala este o punere in scena a unuia dintre motivele centrale ale creatiei Days of Confusion: lupta constiintei cu confuzia intalnirii cu tentatii sau episoade traumatice. Sfarsitul povestii aduce claritatea in “days of confusion”. Grafica face referire la motive din repertoriul medieval al zicerii eternei povesti a luptei pe care o duce constiinta cu cele 7 pacate capitale. Conform credintelor de atunci, 7 animale erau personificari simbolice ale celor 7 pacate:  broasca – avaritia, sarpele - invidia, leul – mania, melcul - lenea, porcul – lacomia, capra – desfranarea, paunul - mandria. Nuca reprezinta constiinta umana care, in desen, este protejata de spinii din jur impotriva acestor pacate. Ansamblul simbolistic complet reprezinta iluminarea, astfel incat la finele ciclului constiinta se reintoarce la starea de puritate.

Videoclipul piesei Memories From My Future Lives a fost realizat de casa de productie Imagerie Film, in regia lui Cristian Pop.

Videoclipul Memories From My Future Lives poate fi urmarit aici: 
https://youtu.be/9vPVd9r2jj4

Productie: Imagerie Film
Regie: Cristian Pop 
Imagine: Constantin Ene si George Maftei, 
Post-productie: Bogdan Orcula
Producator executiv: George Maftei 
Make-up: Iris Danciu si Raluca Craciun

Actori: Tiberiu Florescu, Dan Boicu, Alexandra Ion, Andra Florentina Catalina, Raphaela Lei, Cezara Munteanu, Iris Danciu, Karina Georgescu, Laur Dragan, Victor Apetrei & Days of Confusion (Cosmin Lupu, Cezar Popescu, Dan Ionescu, Andrei Zamfir, Alex Halmagean)

Single-ul Memories From My Future Lives este disponibil pentru streaming si download pe toate platformele digitale: https://UMR.lnk.to/DaysOfConfusion-MemoriesNe

Days of Confusion inseamna: 

Cezar Popescu (chitara)
Cosmin Lupu (voce/chitara)
Dan Ionescu (chitara)
Andrei Zamfir (chitara bas)
Alex Halmagean (tobe)

Mai multe pe:

 
14.11.2016
« inapoi

© 2009 Solutie Hermes 2.9, dezvoltat de DWD si sub acoperire Underclick