Bestial Records Home
Cosul de cumparaturi 0 produse in cos
 Produse in stoc: 12799
CautareProdus

cautare avansata
Catalog Online
Accesorii
Alchemy Gothic
Bijuterii
Bioworld
Body Jewellery
Choices Jewellery / Funtasie Collection
Cosmetice Stargazer
Echipament Militar
English Fashion
EVERYTHING MUST GO
Flaming Industries
FUN/OFFENSIVE
Imbracaminte
Imbracaminte Dark Star
Imbracaminte Evil Clothing
Incaltaminte
JHN
Macedonia Italy
Muzică
Newrock
OFERTE SPECIALE
Publicatii
Pyramid
Razamataz
Rebel County - Mobtown Chicago
Reduceri
SHARK
Spiral
Tricouri cu formatii rock
Tricouri/Hanorace neimprimate
VKG
Vopsele de par CRAZY COLOR
Vopsele de par MANIC PANIC
Vopsele de par STARGAZER
Newsletter Aboneaza-te pentru a primi mailuri cu ultimele noutati:
Dezabonare newsletter


Covenant - totul sub Control

Covenant - totul sub Control
8 aprilie 2010, Covenant pe scena Club Control, Bucuresti. Eveniment organizat de Viva Music, un promoter autohton care nu organizeaza prea des, insa cand o face, iese ceva de calitate.

Este si cazul acestui eveniment, cand am avut parte pe scena de veteranii scenei electro din Suedia. Niste artisti din toate punctele de vedere, cu bun simt atat pe scena si in spatele ei, cu o comunicare decenta cu audienta, o trupa de o maturitate exemplara.

Inainte de a analiza concertul Covenant, trebuie precizat intai ca deschiderea a fost facuta de Brazda lui Novac, un proiect minimalistic electro noise, destul de neobisnuit pentru scena romaneasca. Showul a durat aproximativ o ora si a fost dublat de proiectii, timp in care s-au remarcat reactii contrare din partea publicului, neobisnuit cu aceste directii necomerciale.

Covenant au fost insa primiti foarte bine, desi unele zvonuri circulau prin sala ca o parte din public se astepta sa vada The Kovenant. Plasa lor! A fost un intro instrumental de mai multe minute in asteptarea artistilor, doar inceputul a ceea ce a urmat: doua ore de (ceea ce presa de profil numeste) future-pop music. O cascasa de piese (cu un usor accent pe cele mai recente, absolut previzibil), cu un public receptiv, fara pretentii vizuale (s-a preferat doar jocul de lumini colorate), decent si... nobil. Poate aceasta ar fi concluzia unui show de mare clasa al trioului suedez, pentru care s-a dansat, s-a aplaudat, s-au cerut nenumarate bisuri. Si da, chiar au fost doua ore de show de mare efect! Premise promitatoare pentru un proiect care trebuie continuat!

Reportaj: Titus Constantinescu
 
09.04.2010
« inapoi

© 2009 Solutie Hermes 2.9, dezvoltat de DWD si sub acoperire Underclick