Bestial Records Home
Cosul de cumparaturi 0 produse in cos
 Produse in stoc: 12831
CautareProdus

cautare avansata
Catalog Online
Accesorii
Alchemy Gothic
Bijuterii
Bioworld
Body Jewellery
Choices Jewellery / Funtasie Collection
Cosmetice Stargazer
Echipament Militar
English Fashion
EVERYTHING MUST GO
Flaming Industries
FUN/OFFENSIVE
Imbracaminte
Imbracaminte Dark Star
Imbracaminte Evil Clothing
Incaltaminte
JHN
Living Dead Souls
Macedonia Italy
Muzică
Newrock
OFERTE SPECIALE
Publicatii
Pyramid
Razamataz
Rebel County - Mobtown Chicago
Reduceri
SHARK
Spiral
Tricouri cu formatii rock
Tricouri/Hanorace neimprimate
VKG
Vopsele de par CRAZY COLOR
Vopsele de par MANIC PANIC
Vopsele de par STARGAZER
Newsletter Aboneaza-te pentru a primi mailuri cu ultimele noutati:
Dezabonare newsletter


The Groovy Bastards lanseaza piesa "Check my brain"

The Groovy Bastards lanseaza piesa "Check my brain"

„The Groovy Bastards” este o trupa tanara formata din cinci studenti ai sectiei de jazz- muzica usoara a Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, trupa care abordeaza un gen jazz- fusion.
Membrii trupei sunt: Ioana Visinescu- voce, Andrei Balasa - chitara, Alex Musat- tobe, Leonard Croitoru- clape si Cristi Dragomir- bass.
 
„The Groovy Bastards” lanseaza primul single : „Check my brain”, single ce se va regasi pe viitorul EP pe care trupa il va lansa in 2017.  Acesta este pe canalul de Youtube al trupei: The Groovy Bastards
https://www.youtube.com/watch?v=APHrhuNZ7eg
 
„Check my brain”- este o piesa despre diferenta de mentalitate dintre oameni, care pentru mine este de multe ori un lucru apasator. Neputinta de a trece peste orgolii si ideea de a te simti ciudat si diferit, chiar daca in sinea ta crezi ca esti nedreptatit si ca totusi ai dreptate in legatura cu diverse subiecte. Este ca o revolta asupra ascunderii sentimentelor. Suntem o generatie care se projeteaza prin indiferenta, ceea ce nu este un lucru tocmai bun. Acestea sunt lucrurile care m-au inspirat sa scriu aceasta piesa. Si nu in ultimul rand iubirea si problemele care apar in orice relatie. ” ( Ioana Visinescu- voce)
Noul single „Check my brain”, poate fi auzit live vineri, 13 ianuarie 2017 la Arenele Romane, in cadrul evenimentului : „Sa nu spui ce ai facut aseara” al trupei Bosquito si sambata 14 ianuarie, la Beraria H, la „Revelionul Artistilor”, organizat de RoArt asbl.
 
„The Groovy Bastards”, au deja un bogat backround muzical prin numeroasele concerte pe care le-au sustinut si prin premiul publicului castigat la editia 2016 a Festivalului de Jazz de la Sibiu. Au sustinut recitaluri si la Festivalul de Jazz de la Targu Mures din 2016 si la Ruse Jazz Fest din Bulgaria , tot anul trecut, castigand simpatia publicului si mai ales a criticilor de specialitate.
 
Contact : Andrei Balasa 0747117935
Email:
thegroovybastards@gmail.com
https://www.facebook.com/TheGroovyBastards
https://instagram.com/thegroovybastards
 

 
07.01.2017
« inapoi

© 2009 Solutie Hermes 2.9, dezvoltat de DWD si sub acoperire Underclick