Bestial Records Home
Cosul de cumparaturi 0 produse in cos
 Produse in stoc: 12799
CautareProdus

cautare avansata
Catalog Online
Accesorii
Alchemy Gothic
Bijuterii
Bioworld
Body Jewellery
Choices Jewellery / Funtasie Collection
Cosmetice Stargazer
Echipament Militar
English Fashion
EVERYTHING MUST GO
Flaming Industries
FUN/OFFENSIVE
Imbracaminte
Imbracaminte Dark Star
Imbracaminte Evil Clothing
Incaltaminte
JHN
Macedonia Italy
Muzică
Newrock
OFERTE SPECIALE
Publicatii
Pyramid
Razamataz
Rebel County - Mobtown Chicago
Reduceri
SHARK
Spiral
Tricouri cu formatii rock
Tricouri/Hanorace neimprimate
VKG
Vopsele de par CRAZY COLOR
Vopsele de par MANIC PANIC
Vopsele de par STARGAZER
Newsletter Aboneaza-te pentru a primi mailuri cu ultimele noutati:
Dezabonare newsletter


Trupa Bucium lanseaza albumul Live in Codrul Ascuns

Trupa Bucium lanseaza albumul Live in Codrul Ascuns
In data de 18 Noiembrie, trupa bucuresteana Bucium incepe turneul de lansare al albumului Live in Codrul Ascuns. Albumul in forma fizica va fi disponibil pe magazinul oficial al trupei – bucium.bigcartel.com, iar incepand cu 1 decembrie in toate retelele digitale de muzica – Deezer, iTunes, Google Play, Apple Music, Spotify, Tidal, Zonga etc.

„Fiecare piesa a noastra este de fapt o poveste in sine. De aceea, cu acest album am incercat sa cream o noua forma de packaging, un format de 22 pe 22 cm, fiecarei piese corespunzandu-i o ilustratie creata de artistul Tibi Militaru, alaturi de un CD de tip vinil. Albumului fizic ii corespunde si un cod de download al albumului digital. Scopul nostru a fost sa cream un disc pe care publicul sa si-l doreasca in format fizic, nu numai digital.” spune Cristi Raducanu, tobosarul trupei. 

Editia iTunes a albumului contine si pdf-ul cu grafica albumului, alaturi de versuri in varianta bilingva.

Prima parte a turneului se va desfasura in orasele Buzau, Constanta, Iasi, Botosani, Timisoara, Cluj, Ramnicu-Valcea, Craiova si Bucuresti, a doua parte fiind programata pentru primavara, in Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Sibiu, Brasov, Suceava si Pitesti.

„Ideea albumului Live in Codrul Ascuns a fost de a inregistra piesele Bucium cele mai apreciate de catre public in concertele noastre, intr-o forma care sa ne reprezinte.” a declarat Alexa Milea, violonista trupei.

„Inregistrarile au fost facute de prietenul nostru Alex Pascu de la Goodbye to Gravity, care a mixat si prima piesa de pe disc. Mixajul discului a fost intrerupt de momentul #colectiv, materialul reprezentand pentru noi in acest moment, mai mult decat o renastere. Discul a plecat apoi in Elvetia, la Little Creek Studio, unde experimentatul muzician si producator V.O.Pulver (Gurd, Destruction, Poltergeist, Darkmoon) l-a adus in forma finala.” a adaugat Andi Dumitrescu.

Pe disc se gasesc si doua bonus-track-uri, ca un omagiu fostului tobosar al trupei - Adrian Rugina - reprezentand prima (Colindul Cerbului) si ultima piesa (Sus la Cheia Raiului) inregistrate alaturi de el. 

Detaliile se gasesc pe pagina de facebook a trupei – www.facebook.com/bucium.
 
15.11.2016
« inapoi

© 2009 Solutie Hermes 2.9, dezvoltat de DWD si sub acoperire Underclick