Bestial Records Home
Cosul de cumparaturi 0 produse in cos
 Produse in stoc: 12808
CautareProdus

cautare avansata
Catalog Online
Accesorii
Alchemy Gothic
Bijuterii
Bioworld
Body Jewellery
Choices Jewellery / Funtasie Collection
Cosmetice Stargazer
Echipament Militar
English Fashion
EVERYTHING MUST GO
Flaming Industries
FUN/OFFENSIVE
Imbracaminte
Imbracaminte Dark Star
Imbracaminte Evil Clothing
Incaltaminte
JHN
Macedonia Italy
Muzică
Newrock
OFERTE SPECIALE
Publicatii
Pyramid
Razamataz
Rebel County - Mobtown Chicago
Reduceri
SHARK
Spiral
Tricouri cu formatii rock
Tricouri/Hanorace neimprimate
VKG
Vopsele de par CRAZY COLOR
Vopsele de par MANIC PANIC
Vopsele de par STARGAZER
Newsletter Aboneaza-te pentru a primi mailuri cu ultimele noutati:
Dezabonare newsletter


Coma dezvaluie doua piese de pe albumul "Orizont"

Coma dezvaluie doua piese de pe albumul "Orizont"
Noul album COMA – Orizont se va lansa pe 26 noiembrie, la Universal Music Romania. 

"La hotar" si "Orizont" sunt cele doua piese Coma a caror premiera in eter va avea loc in aceasta seara, in cadrul emisiunii Domestika cu Hefe, de pe Radio Guerrilla, incepand cu ora 22:00. Piesele vor fi incluse de pe noul album Coma Orizont, ce se va lansa pe 26 noiembrie, in cadrul unui concert la Arenele Romane.

Orizont, mult-asteptatul album Coma, va reuni deopotriva piese deja cunoscute ("Cel mai frumos loc de pe pamant", "Document", "Chip", "Vezi", "Un semn") si cinci piese noi, pe care formatia le descrie ca fiind o impletire intre sensibilitate si putere, intre poetic si masculin, poli prezenti si in logo-ul trupei, in mod simbolic, prin pana si bata care se intretaie.

"Este un album pe care si noi il asteptam de mult timp. Evenimentele din viata noastra au facut sa dureze atat de mult, dar ne bucuram ca imboldul pe care l-au dat oamenii din fata scenei din ultimii ani ne-a motivat sa facem asta... este o poveste care merge mai departe. Povestea noastra de atatia ani cu bune si cu rele merge mai departe. Altfel vazut, orizontul este o linie de separatie intre inalt si adanc." spune Dan Costea.

Orizont va spune povestea Coma, va lega toate emotiile din acesti ani intr-un fir de basm, intr-o unitate necesara si asteptata.

Coperta albumului a fost creata de catre Saddo, artist ilustrator si muralist recunoscut atat pentru street art, zona care l-a lansat, cat si pentru colaborari cu galerii din Bucuresti, Viena, Berlin, Copenhaga, Stockholm, New York, Los Angeles, Montreal, Glasgow, Salvador.

Evenimentul de lansare a noului album Coma –  Orizont va avea loc sambata, 26 noiembrie, la Arenele Romane. DJ Grobby Anne, Unflicted, Tragic, RoadkillSoda, HVNDS & Diamonds Are Forever sunt cei pe care ii veÅ£i putea vedea in deschiderea concertului Coma.

Mai multe detalii despre evenimentul de lansare a albumului Orizont puteti gasi pe pagina dedicata de Facebook. Bilete sunt disponibile in reteaua IaBilet si reteaua EventBook.

Coma inseamna:

Catalin Chelemen - voce
Dan Costea - voce/ chitara
Razvan Radulescu (DJ Hefe) - scratches/ samples/ keys
Sorin Petrescu - bas
Razvan Albu - tobe
Matei Tibacu-Blendea – chitara
 
14.11.2016
« inapoi

© 2009 Solutie Hermes 2.9, dezvoltat de DWD si sub acoperire Underclick