Bestial Records Home
Cosul de cumparaturi 0 produse in cos
 Produse in stoc: 12799
CautareProdus

cautare avansata
Catalog Online
Accesorii
Alchemy Gothic
Bijuterii
Bioworld
Body Jewellery
Choices Jewellery / Funtasie Collection
Cosmetice Stargazer
Echipament Militar
English Fashion
EVERYTHING MUST GO
Flaming Industries
FUN/OFFENSIVE
Imbracaminte
Imbracaminte Dark Star
Imbracaminte Evil Clothing
Incaltaminte
JHN
Macedonia Italy
Muzică
Newrock
OFERTE SPECIALE
Publicatii
Pyramid
Razamataz
Rebel County - Mobtown Chicago
Reduceri
SHARK
Spiral
Tricouri cu formatii rock
Tricouri/Hanorace neimprimate
VKG
Vopsele de par CRAZY COLOR
Vopsele de par MANIC PANIC
Vopsele de par STARGAZER
Newsletter Aboneaza-te pentru a primi mailuri cu ultimele noutati:
Dezabonare newsletter


Programul concertului Interplanetary Night de vineri din Quantic Club

Programul concertului Interplanetary Night de vineri din Quantic Club
Cateva ore ne despart de concertul “Interplanetary Night” din Quantic Club, un concept de voiaj cosmic dinspre si inapoi spre sine, “Interplanetary Night” fuzioneaza sound-urile introspective Hteththemeth (RO), SINOPTIK (UA) si BUSOLA (MD), intr-o seara fantastica, propulsata de distorsiunile chitarelor, spatiului si timpului, o poveste stoner, rock psihedelic si metal ambiental, fara frontiere... 

Astazi, biletele mai pot fi achizitionate doar din Quantic Club, la pretul de 25 de lei.

Program “Interplanetary Night”, vineri – 11 noiembrie:

20:00 - Acces public
20:30 - Busola
21:35 - Sinoptik
22:40 – Hteththemeth

HTETHTHEMETH

Hteththemeth este una dintre cele mai enigmatice aparitii pe scena metal, cu un stil unic si fara o limita de exprimare, muzica neumana practicata de trupa sare fara timiditate de la metal cu elemente ambient si influente de black, ajungand pana la blues si bossa nova. Conceptual, Hteththemeth se gaseste in fata unui peisaj plin de sentimente, unele placute, altele reci, unele confuze, altele depline. 

In 2016, trupa a lansat albumul “Best Worst Case Scenario”, care poate fi vazut ori ca un scenariu al unei vieti pline de visare, ori ca o coloana sonora a unui film imaginar.

Tot in acest an acesta, Hteththemeth a participat la cateva festivaluri importante, precum ARTMANIA, WACKEN OPEN AIR si multe altele.

https://www.youtube.com/watch?v=Tw7hFwdn2m8

SINOPTIK

Formatia reprezinta 3 generatii de rock n roll in una singura, cu soundurile anilor 60 si pana in 2000, cu tonuri rock psihedelice, old-school rock si stoner digital. Conceptul creativ al celor de la SINOPTIK se refera in special la versurile delicate si la exploziile si imploziile sonore. Combinand energia cu frumusetea, chitarile distorsionate cu efectele sonore cosmice ale clapelor, Synoptik a participat la festivaluri precum Sziget, Reading (UK), The Best City (UA - 2012, 2013), GogolFest (2014, 2015), Global Battle of the Bands Ukraine, Fan-Zone EURO 2012, Respublica Fest 2015 Shid Rock 2015, Z-Games 2015. In Romania trupa a avut deja doua turnee si a deschis pentru Whitin Temptation la ARTMANIA BUCHAREST BLAST.

https://www.youtube.com/watch?v=UwrA13cpjys

BUSOLA

Un proiect relativ recent, Busola este o trupa de stoner rock formata in Chisinau din artisti cu experienta vasta, care au activat si activeaza in proiecte importante: Octav Casian (ex-Accident/Axident, ex-Inaera, ex-Tons Of Powder, Mosh Guerrilla, Tötal Harmönic Distörtion); Vovk Meseat (ex-Think Twice, ex-Till The Last Drop, Syndromes); Evgeny Gore (ex-Splash, ex-Chordewa, ex-Aeon Of Death, ex-Eden); si Serghei Petrenco (ex-Offertorium, ex-Alter Ego, ex-Chordewa, ex-Seas On The Moon, ex-Dakon, ex-Shock Band, ex-Nameless Being, ex-African Roots Project, ex-Aeon Of Death, ex-Ujeutro, ex-Cuibul, Lego Deconstructor, Neuromist).

https://www.youtube.com/watch?v=1AYK4OGLDXw
 
11.11.2016
« inapoi

© 2009 Solutie Hermes 2.9, dezvoltat de DWD si sub acoperire Underclick